Om oss

Matte
Ja, det är jag det. Annelie heter jag och bor i ett torp i skogarna utanför Alingsås. Mitt stora intresse är djur. Det började redan som 4-åring då jag var helt fascinerad av hästar. Strax därefter fick jag upp ögonen för hundar. När jag växte upp gick jag alltid och knackade dörr för att gå ut med grannskapets hundar.

När jag var 11 fick min ridlärare en kull valpar och jag lyckades tillslut övertala mina föräldrar. Det blev en korsning mellan Golden Retriever, Labrador och Karelsk björnhund. Han hette Yapper och var min ögonsten i 10 år.

Därefter följde 20-års åldern som bestod av att leva livet i Stockholm. Men efter 5 år var jag trött på storstadslivet och ville hem för att skaffa mig ett eget ställe ute på landet. Det tog ett par år. Men 2005 hittade jag mitt drömställe och djuren blev ett faktum i mitt liv igen. Nu för tiden går all min fritid åt att snickra på torpet och att träna mina hundar.
Tuva
Tuva kom till oss i augusti 2009. Hon är en blandning av perser och norsk skogskatt. Och det märks på hennes fina päls! Tyvärr blir den väldigt tovig. Så varje vår rakas den av och Tuva blir "sommarfin"

Tuva är en liten retsticka och gillar att hitta på bus. Hon är den enda katt som har lyckats få fart på Tilly. Men mest är de alla goa kompisar och myser i en stor hög i soffan.


**Special Cats Gullan **
Nora

Nora är en British Blue och har världens vackraste ögon. Stora, runda och bärnstensgula. Hon och Tilly är lika varandra, båda tycker om att ta det lugnt. Men man ska inte missta sig - en riktigt duktig musjägare är hon.
De har en sak till gemensamt; båda två är mammor. Innan Nora kom till mig var hon avelskatt, men efter mycket funderande så bestämde jag mig att kastrera henne för ett par år sedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan man fylla i sin kommentar