Tilly

~ INFINITY! UNTIL WE MEET AGAIN, I SEE YOU IN MY DREAMS... ~

Whisborne Infinity
"Tilly"
2003-09-20 - 2014-02-10   
Ras: Engelsk Springer Spaniel   Kön: Tik   Färg:Leverfärgad & vit

Tomheten efter dig går inte att beskriva med ord. Du var min bästa vän, min själsfrände. Alltid vid min sida, i vårt och torrt.

Jag glömmer aldrig dagen då du kom till mig. Vad jag hade längtat att få en fyrbent vän igen. Jag var så förväntansfull. Men det blev inte som jag tänkt mig. För när du kom till mig så var av du i så dåligt skick, både fysiskt och psykiskt. Du var så rädd, så ledsen. Du var 2 år och du hade aldrig blivit kallad vid ditt namn. Jag minns hur förtvivlad jag var den första tiden. Du var som en orolig skugga och jag fick inte ens röra dig. Så många gånger har jag undrat vad som hade hänt dig. Önskar så att du hade kommit till mig som valp.

Kommer du ihåg den där dagen när mitt tålamod brast? Vad jag skäms för det. Jag höjde rösten åt dig och du blev så rädd att du flydde in i sovrummet. Men när jag kom ikapp dig så lyfte jag upp dig och höll dig hårt mot mitt bröst. Men det hände något där på sovrumsgolvet, medans mina tårar rann ner för mina kinder. Ett band knöts. Det var som om du släppte taget om det förflutna och bestämde dig för att leva i nuet. Du somna där i min famn. Från den dagen så sov du alltid på min vänstra sida med ditt huvud på mitt hjärta.

Din resa var otrolig och jag är så glad att jag fick dela den med dig. För varje år som gick blev du lättare i sinnet, gladare, lyckligare och framförallt tryggare. Det var som att du blev yngre med tiden. 

Tilly, du gav mig den finaste gåvan jag någonsin fått. Nelmi. För det är jag dig evigt tacksam. Tiden med Nelmi och hennes syskon var fantastisk. Vilket team vi var! Du sken alltid upp när du träffa valpar och du blev så glad när Goy kom till oss i somras. Jag är glad att han fick växa upp med dig. För du hade förmågan att få både tvåbenta som fyrbenta att bli lugna och trygga i ditt sällskap. Jag vet att du har gjort intryck hos många.

Vi fick dryga åtta år tillsammans och jag har så många fina minnen av vår tid tillsammans. De kommer jag för alltid bära med mig. Tack finaste Tilly, bästaste Mamma Mu.Tilly har haft två kullar och blev mor till totalt 17 vovvar. Och en av dem finns kvar hemma hos mig, Nelmi!

Kurser vi gått tillsammans:
Våren 2009, Klicker Steg 3, Vinna Hundcenter
Hösten 2008, Rallylydnad Steg 2, Vinna Hundcenter
Våren 2008, Agility Steg 4, Vinna Hundcenter
Jan-feb 2008, Rallylydnad Steg 1, Vinna Hundcenter
Våren 2007, Agility Steg 2, Vinna Hundcenter
Hösten 2006, Agility Steg 1, Vinna Hundcenter
Hösten 2006, Klicker Steg 1, Vinna Hundcenter
Våren 2006, Specialsök, Alfa Hundcenter 


Tilly har gjort ett godkänt anlagsprov i viltspår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan man fylla i sin kommentar