onsdag 14 juli 2010

Semester!

Vilken underbar dag!
Imorse åt vi frukost och sedan bar det av hem till Frida och hundarna. Förmiddagen spenderades i trädgården; vi trimma hundarna, drack kaffe och pratade. Nu har Tilly fått av all lurvig päls på öronen och ser ut som hon ska igen. Det gjorde gott att få av, hon blir så tät och det sista har hon varit kladdig i öronen igen. Fick hjälp att raka av henne lite på magen också, pälsen var helt rosa och det behöver komma in lite luft.

Under tiden vi trimma lekte Nelmi och Chili. De är sådana goda vänner de två och har så roligt ihop. Det är en fröjd att bara stå och titta på.

När trimmningen var klar sprack himlen upp och solen titta fram. Så då åkte vi och bada med hundarna. Det var perfekt att ha med Chili för Nelmis del. Chili älskar att bada och simmar så bra. Nelmi har ju inte varit så bra på att simma, även om hon älskar att bada. Men under den stunden vi var där så blev hon säkrare och fick till en fin simteknik. Och hon blev djärvare, tillslut simma hon ut en bra bit själv. Hon blev lite uppspelt när jag också var i vattnet, men tillslut kunde vi simma fint jämte varandra. När jag badade så blev Tilly lite orolig. Och tillslut beslöt sig den lilla badkrukan att hoppa i, om än bara för en kort stund.

Här kommer en kort liten filmsnuttEfter badet delade jag och Frida på en ask med jordgubbar innan det bar av hemmåt. Ja, hundarna var med på ett hörn också. Kan man få en bättre start på sin semester?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan man fylla i sin kommentar