söndag 16 juni 2013

Veterinärbesök och stadspromenad

I fredags var det dags för ögonlysning av Goy och Jamie. Jag och Lisa fick en heldag med hundarna med massa miljöträning.

Vi hade tid på morgonen för ögonlysning nere på Västra Djursjukhuset i Göteborg. Jag och Goy var tidiga och kom först. Jag blev lite full i skratt för när vi kom in på Västra så samlades all personal på golvet framför receptionsdisken. Där satt de och busade med Goy. Han är en charmerande lite pojk :)

Ögonlysningen gick bra. Goy pep lite, inte för att det var obehagligt utan för att han var tvungen att vara still. Det är inte hans melodi. Efteråt så busa han med Jamie på golvet i undersökningsrummet. Vi sa det att det är nog det de kommer ihåg, lek och bus Både Goy och Jamie fick "utan anmärkning"

Därefter åkte vi till Alingsås. Först ett besök hos Pias hund & fritid där vi shoppade loss. Goy och Jamie fick följa med in. Det är spännande för en liten valp att komma in i en djuraffär. Fullt av dofter från mat, godis och andra hundar. Goy har varit med en gång innan och tyckte det var sååå spännande. Denna gång var det bara brottningsmatch med brorsan som gällde. De kröp under hyllorna och hade så skoj. Se fick de var sitt ben och Goy låg i ena hörnet av butiken själv och gnagde. det bekom honom inte att det kom in folk i butiken.

Därefter blev det sightseeing i Alingsås. Jag och Lisa hade det tufft,  vi blev stannade hela tiden av folk som undrade var det var för ras. Och alla höjde på ögonbrynen när vi sa att det var Border collie.  "Jag har aldrig sett en brun Border collie" var det vanligaste svaret :) Ja de drar till sig lite uppmärksamhet våra killar <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan man fylla i sin kommentar