söndag 23 juni 2013

Våra större vänner


Idag har jag och dogsen varit på Orust och träffat hundvänner hela dagen. Våra lite större hundvänner. Vi har promenerat, fikat och bara umgåtts.

Kompisgänget består av:

Saga susade sött

Saga - en Sankt Bernhardstik. Saga har haft det lite tufft i livet och våran träff idag var första gången hon träffade nya vänner.

Stiliga Kos
Kos - som är en rejäl schäferkille med mycket pondus. Kan säga att tycke uppstod mellan honom och Saga. De var lite som gjorda för varandra.

Oj, vad stor du är!
Elvis - är en Berger Picard. En sprallig kille med en räv bakom varje (av sina stoora) öron.

Kan säga att Goy hade stora ögon när han hälsade på dessa vänner. Tilly och Nelmi känner dem sedan länge, nåväl inte Saga. Hon var också ny i gänget. Som tur var fanns det en vän kvar - en som passade Goy alldeles utmärkt i storlek och busnivå. Lilla Sol.Sol var i lite mer lagom storlek, tyckte Goy
Sol - är en jack russelkille på dryga året som är full av energi, som sig väl bör om man är en jack russel :) Goy och han hade riktigt roligt ihop!

Dragkamp var nog favoritleken!

Goy var den enda som var lös och sprang runt till alla. Mina vänner tyckte att han var en sådan lugn valp(?!) Men det är klart han busade lite med Sol, la sig och tugga på ett ben, gick på upptäcktsfärd. Men sov, det gjorde han inte på de lite dryga fyra timmarna vi var där. Han skötte sig så fint! Men han kröp under grinden en gång och försvann iväg. Jag hittade honom utanför trädgården i det höga gräset - han var kissenödig! Det kan man inte göra varsomhelst, enligt Goy :)

Det bästa med att ha stora vänner är att de har stooora ben!
Just det, det var inte bara Goy som var lös. Nelmi försåg sig med ett ben och la sig längst bort i trädgården och smaskade. Och Tilly, ja denna Tilly. Hon satt som vanligt på en egen stol vid fikabordet och undrade varför att hon inte fick en egen kopp kaffe :)

Lugn stund för sig själv

Vi har haft en supermysig dag! Tack alla! Nu sover Goy gott...

2 kommentarer:

  1. Ja, instämmer! En väldigt trevlig dag! Och så roligt att få träffa Goy! Vilken härlig kille!!!

    SvaraRadera
  2. Verkligen superbra att Goy får träff aså många trevliga hundar i allsköns storlekar och "personligenheter". Nyttig erfarenhet för en liten valp... :)

    Det är så roligt att få följa Goy på din fina blogg!!!

    Kramar från oss på Gårdsbacken

    SvaraRadera

Här kan man fylla i sin kommentar