fredag 12 februari 2010

En känslosam vecka

Det har varit en tung vecka med mycket känslor, så därför har jag inte skrivit här i bloggen.

I tisdags kväll råkade lilla Segra, Emelies 7 månader gamla valp, ut för en olycklig händelse. Vi försökte på alla sätt få henne tillbaka men hennes liv gick inte att rädda. Fina, söta Segra…

Hela händelsen har berört mig djupt. Det har fått mig att reflektera över hur sårbara vi är och hur nyckfullt livet är. Att livet kan förändras helt i nästa sekund och att vi aldrig vet vad som komma skall.

Jag har haft behov att ha mina tjejer nära och jag har tänkt mycket på att jag aldrig ska glömma att uppskatta livet här och nu. Att dagligen visa mina nära och kära min kärlek, både tvåbenta som fyrbenta.

Men mest har mina tankar varit hos Emelie, Clas och Vinna. Och jag sänder så mycket kärlek och styrka som jag bara kan...


Imorse knacka det på dörren. Det var konstnären jag beställde ett porträtt av Tilly och Nelmi av i somras. Så en bild på tavlan får avsluta bloggen idag.


4 kommentarer:

 1. Hej hej! Ja man får sig verkligen en funderare!
  Vilken fantastiskt fin tavla vad duktig han var!! Tänkte höra om du kommer på årsmötet på klubben på söndag? kramar

  SvaraRadera
 2. Kan bara hålla med dig i allt du skrivit. Jag har kramat mina voffar extra mycket och verkligen fått en funderare. Har en klump i magen och börjar nästan gråta så fort jag bara tänker på Emelie och Segra....så fruktansvärt jobbigt.
  Vilken otroligt fin teckning av Tilly och Nelmi...får man fråga om tecknaren har någon hemsida?? Många kramisar till tjejgänget där borta!!

  SvaraRadera
 3. Jättefina tjejerna blev på målningen! Vem är det som har målat? Usch va jobbigt med Segra- olyckan har ingen bjällra.... Kramar Hillevi

  SvaraRadera
 4. Förresten, skulle gärna vilja ha receptet på din supergoda spenat/ getostpaj =) H.

  SvaraRadera

Här kan man fylla i sin kommentar