onsdag 12 maj 2010

Nya hinder!

På morgonfikat satt en av mina kollegor och kikade igenom dagens tidning med tillhörande reklam. Plötsligt utbrister hon att jag måste åka till Rusta efter jobbet. "För Nelmi skulle tycka att ett sådant hinder med en ring i vore skoja att hoppa igenom. Det hade hon gillat" *skratt*

Så det var bara att svänga förbi Rusta på hemvägen. Det blev ingen däcket-variant utan 4 st hopphinder. Tillräckligt för att göra box-övningar i trädgården. Det var 25% rabatt på alla agilityartiklar. Så de kosta dryga 100-lappen styck. Stod länge och fingra på både deras tunnel och slalom också. Men jag har pinnar och en kort tunnel hemma.

Istället hitta jag en ryggsäck på 40 l för 200 spänn. Jag sakna en bra väska i helgen. Det blir mycket att släpa på under tävling; 2 hundar, bur, väska och stol. Så det kändes som en bra investering. Billigt och bra!

Går och funderar på att köpa mig ett tält också. Har kikat på lite olika. Det går ju att få tag i ett för runt 1500 kr. Men så har jag sett några olika varianter som verkar så smidiga att sätta upp som ligger runt 3000 kr. Hmmm... Ska fundera och kika lite till... och vänta på skatteåterbäringen :-)

1 kommentar:

  1. Vi har ett utställningstält (knappt använt) som du kan få köpa jättebilligt (500kr) Fast då får du ta med dig tjejerna hit så att gossarna får träffa dem.......

    Det är ett vanligt utställningstält med pinnar som ska sättas ihop.

    /Rosangela o Bill

    SvaraRadera

Här kan man fylla i sin kommentar