söndag 10 januari 2010

My Dog & Agilityträning

I lördags åkte jag och Mikaela ner till My Dog. Vi var på plats när de öppna kl. 9. Det tråkiga var att vi missa small-klassen hopplopp. Men vi fick se en massa agility och heja på våra kompisar i agility-klassen istället.

Det blev en hel del shopping. Tilly fick en ny fin overall och Nelmi ett fint regntäcke.

Sedan blev det en furminator. Grymt bra! Både Tuva och Nora blev borstade när jag kom hem och det bara dröste hår av dem! Värst var faktiskt Nora. Herregud vad hon fäller! Ja, det var nog mitt bästa köp! Det blir lite hår med 4 fyrbenta vänner här hemma. Skönt om man kan minska på detta eviga dammsugande...

Vidare blev det ett koppel, ny fäll, lite leksaker och godis. Shoppade lite mer än vad jag hade tänkt. Men det är ju bara hundfest en gång om året! :)

Idag var det dags för agilityträning nere på Alfa hundcenter i sällskap av Mikaela och Gnistra. Skönt att få träna lite. Men det var inte så mycket varmare i hallen än ute. Det var vi inte beredda på så vi var lite dåligt klädda. Hallen var smal och avlång, så det var svårt att få till en bra bana. Vi fick tränat på balansen, slalom och gunga.

Kontaktfälten ser OK ut. Skulle kunna trimma in Nelmis position på balansen bättre. Men gungan ser bra ut. Slalomen gick riktigt fint. Provade att göra sväng från tunnel, ställd parallellt med slalomen så det blev ingång från kl.10. Det funka fint! Provade även att göra bakombyte, inga problem!

Skönt att få träna lite agility igen! Annars är det mest trickträning. Kan meddela att Nelmi kommer i med alla 4 ben i en liten långpanna nu! Ja, det gör Tilly med, men hon sätter sig i den :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan man fylla i sin kommentar